IPS | Att leva med ångest och social fobi

Att leva med ångest och social fobi

Annons

IPS

Emotionellt instabil personlighetsstörning (IPS) som tillståndet också kallas, innebär ett stort lidande för de drabbade, och kommer också att involvera omgivningen i hög grad. Att lida av de beteendemönster som beskrivs i diagnosen emotionellt instabil personlighetsstörning tyder på att du har en känslomässig sårbarhet och lätt påverkas av vad som händer runt omkring dig, i din kropp och ditt medvetande. Du kan ha haft den här känsligheten sedan du föddes eller fått en ökad känslighet på grund av svåra upplevelser. Du ser saker och ting i svart eller vitt. Det finns inget mellanläge eller gråzoner.

Att du har en känslomässig sårbarhet betyder inte att det är fel på dig. Många människor är känslomässigt sårbara och lever ett bra liv ändå.

Ips

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats