Första inlägget 14/2-2012 | Att leva med ångest och social fobi

Att leva med ångest och social fobi

Annons

Första inlägget 14/2-2012

Ja, då har man hängt på mode-trenden och börjat blogga. Dock kryllar nätet av bloggar om allt mellan himmel och jord, så jag tänkte helt enkelt skriva om mig själv och min vardag. Man kan väl säga jag kommer använda detta lite som en sorts dagbok. Jag har med avsikt tagit bort funktionen att kommentera mina inlägg då detta inte är tänkt att bli ett diskussions-forum utan bara mitt egna lilla hörn av cyber-rymden att skriva av mig på. Om någon kommer att följa denna blogg vet jag inte än, men jag hoppas att den kanske kan vara till hjälp för andra därute i världen som lider av samma problem som jag. Fast mest gör jag detta för min egna skull. Idag blir det ett kort inlägg eftersom jag skall sitta hela kvällen och lära mig alla funktioner som myshowroom erbjuder. Ha det bäst alla!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats